Säsongscamping

På Rättviks Camping finns platser för säsongscamping, både för sommar och vinter. Vintersäsongen omfattar större delen av oktober fram till slutet av april. Resten av tiden är sommarsäsong. Som säsongscampare har man 50% rabatt på säsongkort till simhallen!

Utökad säsongscamping 

Till sommaren 2010 byggdes Rättviks Camping ut med ca 70 elplatser, det gör att vi har möjlighet att ta emot fler säsongscampare, platser för säsong finns på äldre delen av campingen och även på den nyare delen. Gör redan nu en intresseanmälan per post: Rättviks Camping, Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik eller mail: stephanie.yxerius@rattvikscamping.se 

Sommar 2018
Helsäsong 27 april- 8 oktober 14 300 kr.
Sommar 18 maj- 2 september 10 000 kr

Priserna ovan gäller platser som inte ligger längs med Ån, som ny säsongare är det endast dessa platser som gäller.

För platser längs med ån gäller ett något högre pris. sommar 18/5-2/9, 10 600 kr, helsäsong 14 900 kr, endast tidigare säsongscampare som haft Å-plats får boka om dessa platser.

Alla tidigare säsongsgäster får ombokningsblankett hemskickad under hösten, och sista dag att boka om en säsongsplats är 20 November.

Vintercamping

9 oktober 2017- 27 April 2018

På Rättviks camping kan du lämna din vagn på campingen för vinterparkering, man har då ingen el kopplad till vagnen, pris: 1 100 kr.

Du kan också stå på vintersäsong med mätt elförbrukning och då betala den faktiska förbrukningen. Man betalar då först en grundavgift på 4 000 kr, elen kostar sedan 1,75 kr/kWh, som faktureras månadsvis.

Vi plogar vägar i de områden där säsongscampare (ej förvaring) står hela vintern, skottning fram till dörr och skottning av husvagnstak står campingen EJ för.

Campingen hjälper till med påslagning av el, när man hört av sig senast 2 dagar före ankomst.

För att anmäla intresse för vintercamping: gör en anmälan via E-post  med namn, adress och telefon till: stephanie.yxerius@rattvikscamping.se  eller per post: Rättviks Camping, Enåbadsvägen 6, 79532 Rättvik. Vi har fortfarande ett antal platser kvar till vintersäsongen 2017-18.  

Säsongsgäster från förra vintern och sommaren får blankett för ombokning hemskickad.

Som säsongsgäst har man alltid 50% rabatt på säsongskort till simhallen, ett andra servicehus med tillgång till bastu och pool.

Information

Observera att eventuella golv som läggs ut på platserna måste plockas ihop och flyttas från platsen vid avresa, för att underlätta snöröjning och andra underhållsarbeten men också för att gräset ska ha möjlighet att ta igen sig på platsen. Platsen ska också kunna hyras ut till annan gäst under en annan del av året.

Storleken på golv får vara max 50 cm utanför förtält, inga fristående golv och bryggor får byggas på platsen.

Hyr man plats året om kan golvet ligga kvar.

Den som har en plats är garanterad samma plats till nästa säsong, vi skickar ut anmälningsblanketter för sommaren under vintern.