Simning

 Mora Simhall är stängd tillsvidare, pga vattenskada.

Prästholmen är Mora kommuns huvudarena för friidrott, fotboll och tennis. På samma område ligger också Mora Simhall som erbjuder kommunens innevånare, föreningar och besökare bland annat simskola, förenings- och tävlingsverksamhet, motionsgrupper, omsorgsverksamhet, vattengymnastik och dykarverksamhet.


När du bor på Mora Parken kan du utnyttja tiden maximalt, på ett par minuter är du redo för dagens första träningspass. Från vårt hotell och våra stugor har du nämligen endast 200 meter till entrén för Mora Simhall!


Anläggningen har en 25 metersbassäng med sex banor, särskild hoppbassäng med 1 och 3 meters svikt, bubbelpool, solarium och mycket mer. Ett extra plus är samarbetet med gymmet Activum som finns i samma byggnad.


Mora Simhall har ett handikappanpassat, separat omklädningsrum med duschsäng. Här finns även bassänglift, dörröppnare i entrén samt handikapptoalett i entrén och i duscharna på avdelningarna. 

Läs mer om att boka läger genom vår konferens här eller kontakta oss på 0250-276 00 eller info@moraparken.se för mer information. Varmt välkommen!