Parasport

Med sina 800 meter från Mora centrum och med flera olika idrottsarenor precis i närheten lämpar sig Mora Parken för all typ av idrott. Närheten, tillgängligheten och det urval som finns gör det utmärkt för alla typer av besökare – oavsett mål och förutsättningar.


Ett parasportlag i Mora är Kometerna. Det är ett innebandylag med barn och ungdomar som spelar för KAIS Mora. För kontakt och mer information, gå in på www.kaismora.se.


Förutom att allt vårt boende, inklusive hela Hotell Mora Parken, är på markplan är även flera av stugorna handikappvänliga. I huvudbyggnaden finns hiss så att det ska vara enkelt att ta sig runt, och restaurangen är handikappvänlig med bred ingång till Stora salen. Stora salen är på 565 kvm och är lämplig för bland annat rullstolsdans med sitt 180 kvm stora dansgolv. Här inne ryms 450 personer för middag eller biosittning och för större event finns egen ljud- och ljustekniker. I huvudbyggnaden ligger även bowlingen som även den är anpassad för att vara så tillgänglig som möjligt, med flera olika ingångar och banor som kan anpassas efter olika behov.


Mora Simhall har ett handikappanpassat, separat omklädningsrum med duschsäng. Här finns även bassänglift, dörröppnare i entrén samt handikapptoalett i entrén och i duscharna på avdelningarna. 


Läs mer om att boka läger genom vår konferens här eller kontakta oss på 0250-276 00 eller info@moraparken.se för mer information. Varmt välkommen!