Friidrott

 

Bara 200 meter från Mora Parkens hotell och stugby ligger Prästholmens Idrottsplats – Mora Kommuns huvudarena för friidrott och fotboll. Den ligger avskilt, med stora gräsytor och parkmiljö runt omkring vilket gör det till en fin idrottsmiljö.


Här finns också en fullstor friidrottsanläggning med bland annat 400 meter löparbana, två hoppgropar, höjdhoppsmattor, kulring, spjutkastbana och separat kastring med nät. Läktaren rymmer omkring 1200 personer och tillsammans med bra parkeringsytor, redskapsförråd och sekretariatsbyggnad gör det Prästholmen till en perfekt plats för större tävlingar.


Som granne med anläggningen blir Mora Parken ett ultimat boende för exempelvis friidrottsläger eller för dig som vill kombinera bra friidrott, bra boende och närhet till mat och andra aktiviteter.  Framförallt innebär en vistelse hos oss effektiv träning utan onödiga transporter med gångavstånd mellan träning, mat och vila. Planeringen blir enklare, inte minst för ledare med träningar, övningar och alla typer av aktiviteter genom bra lokaler och närheten till allt. 


Läs mer om att boka friidrottsläger genom vår konferens här eller kontakta oss på 0250-276 00  eller info@moraparken.se för mer information. Varmt välkommen!