Fotboll

 

Mora Parken ligger inte bara centralt i förhållande till centrum med den charmiga gågatan.
Som granne till Prästholmens idrottsplats har du här ett helt gäng idrotter, alldeles om hörnet! Och vad är klassisk idrott om inte fotboll? Som kommunens huvudarena finns här alla möjligheter att spela fotboll dag som kväll. På området finns en gräsplan och två konstgräsplaner, varav en är elbelyst och flitigt använd – året om.


På Prästholmen har IFK Mora Fotboll sin hemmaarena och föreningen kan stolt presentera sig som seriesegrare 2014 för både damer och herrar i division 4. Grattis säger vi på Mora Parken! Föreningen är även en erkänt duktig arrangör och stod som värd av en ungdomslandskamp för flickor 16 år under hösten 2014 och en landskamp för killar under 2016. Vid sådana arrangemang är det bra att läktarkapaciteten är god, på området finns läktarytor med plats för
1200 personer. 


När du bor hos oss har du möjligheten att utnyttja tiden maximalt. Förutom vårt varierade utbud av boende med endast ett par minuter ifrån dagens träningspass, har du även restaurang, bar, bowling och flera andra aktiviteter precis inom räckhåll. För dig som är dagsbesökare och inte bor hos oss på Mora Parken finns det också omklädningsrum, parkering med mera på idrottsarenan. 


Läs mer om att boka fotbollsläger genom vår konferens här eller kontakta oss på 0250-276 00  eller  info@moraparken.se för mer information. Varmt välkommen!