Bowling

Att bowla på Mora Parken innebär att bokstavligen att slå en strike i Vasaloppsspåret! Här kan du efter turen på den officiella arenan äta gott i vår restaurang och precis intill bowla i vår upprustade hall med tio banor och en enklare bar.


För de som vill ha lite extra hjälp på traven erbjuder vi rännstaket och en bowlingramp (en så kallad Gotlandsränna) som används för att lägga kloten på innan de puttas iväg. I priset ingår såklart alltid låneskor och vi säljer även enklare bowlingtillbehör. Det som vi inte har hemma tar vi annars in med kort leveranstid.


Vi vill påstå att vi erbjuder bowling för alla nivåer. Hit kommer tävlingsbowlare likväl som stora barngrupper för vår discobowling eller privata kalas. Som en del av Mora Parken har bowlinghallen även ett urval av boende precis intill, en bar och restaurang i samma byggnad och ett brett utbud av andra aktiviteter. Det gör det till ett perfekt tillfälle för företaget på konferens, för familjen på semester eller för vännerna under en helkväll att kan njuta av en härlig utmaning.  


Vi erbjuder specialanpassade temakvällar där du kan boka banor för större sällskap och göra det till ett eget event. Mest populärt är att boka partybowling eller barnkalas men vi erbjuder även bowlingskola och mer regelbundna temakvällar.


Mora Parken Bowling har öppet alla dagar året runt och du bokar enkelt ditt spel online. Registrerar du dig på vår onlinescoring från Lanetalk så kommer dessutom dina resultat på mailen direkt efter avslutat spel. Vi samarbetar även med Perfect Strike Bowling (PS Bowling) och ProShop vilket bland annat gör att vi kan erbjuda klotrenovering.